Over ons

Lansbergen Orchids is gespecialiseerd in het telen van Oncidium, Zygopetalum en Brassia. Deze prachtige soorten uit de grote familie van Orchideeën worden sinds 2000 op het bedrijf geteeld. 

Lansbergen Orchids is gespecialiseerd in

Eigen soorten

Om u een unieke Orchidee te bieden worden niet alleen de standaard soorten geteeld, maar worden ook eigen kruisingen op de markt gebracht. Deze worden op verschillende afdelingen groot gebracht, zodat elk soort optimaal gestuurd kan worden in haar groei en bloei. 

Breed assortiment

Door de inzet van ruim 20 medewerkers en met toepassing van moderne technieken, waaronder groeilicht, wordt het hele jaar door een breed assortiment aangeboden. Kijk bij assortiment voor meer informatie hierover.

Kwaliteit

Kwaliteit van de planten staat bij ons vooraan. Om aan de hoogste kwaliteitseisen van klanten tegemoet te komen beschikt Lansbergen Orchideeën over de kwaliteitskeurmerken MPS-GAP en MPS-A. Kijk voor meer informatie op www.my-mps.com/

Geschiedenis van Lansbergen Orchids

In 1968 begonnen Theo en Toos Lansbergen met een eigen kas. Ze teelden door de jaren heen allerlei verschillende teelten: tomaten, irissen, chrysanten, nerine, heamthus en bouvardia’s. In 1994 begonnen zoons Marco en Patrick aan de toenmalige Laan van Zeestraten (nu Burgerdijkseweg) met een eigen tuin, ook met bouvardia’s.

In 2000 maakten de bouvardia’s plaats voor een breed arsortiment aan exclusieve orchideeën. Het aantal oppervlaktes bleef groeien tot 26.000m2. Een verhuizing naar een nieuwe locatie in 2019 gaf nog meer ruimte waardoor er nu op 36.000m2 een uitgebreid assortiment exclusieve orchideeën geteeld wordt. Op deze locatie kunnen we nog beter omgaan met energie, water en milieu. 

Om ons assortiment nog beter te maken, kopen we ook bij collega’s bij. Zo hebben we altijd het mooiste assortiment op voorraad en kunnen we altijd snel leveren.